Wereldtapas. Reserveren via 024 64 17384

Welkom bij Wereldtapas Het Verlangen.

We kennen tapas allemaal als kleine Spaanse borrelhapjes, oorspronkelijk bedoeld om je glas mee af te dekken tegen insecten. Bij ons blijft het niet alleen bij de Spaanse tapas. Wij hebben namelijk de lekkerste tapas gerechten vanuit de hele wereld. Kijk ook eens op ons krijtbord. Hier staat elke maand een land centraal met de leukste gerechten.

Gezellig een avondje tafelen met vrienden, familie of collega’s, dat is waar het bij Het Verlangen om draait. Onze tapas gerechten zijn wat groter dan u misschien gewend bent. Bij het verlangen draait alles om delen. De bedoeling hiervan is dat u veel verschillende gerechten kunt proeven. Te lekker om te delen? Natuurlijk mag u ook alles voor u zelf houden.

Grote gezelschappen raden wij altijd aan om gebruik te maken van ons onbeperkte verrassingsmenu. Ook als u met z’n tweetjes komt eten, is dit een leuke manier om kennis te maken met onze tapas. Uw wensen of allergieën kunt u aangeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Natuurlijk kunt u ook zelf uw gerechten uitkiezen. U kunt dan 2 gerechten per ronde uitkiezen met natuurlijk zoveel rondes als u wilt. U heeft de keuze uit alle tapas gerechten van de kaart.

Wist u dat:

U ook 2,5 uur kunt genieten van ons onbeperkte verrassingsmenu inclusief drank (jupiler tapbier, fris, huiswijn, koffie en thee) voor maar €35,95,- p.p.? In het weekend kunt u terecht van 17.00u tot 19.30 uur of van 20.00u tot 22.30u. Doordeweeks kunnen wij in overleg andere begintijden hanteren. Dit all in arrangement geldt alleen voor de hele tafel.

Wij ook uw catering kunnen verzorgen? Informeer eens naar onze mogelijkheden.

Wij ook cadeaubonnen verkopen voor ieder gewenst bedrag? Deze zijn ook in te leveren bij Meneer Smit, De Leurse Hof en Restaurant Vesta.