Wereldtapas. Reserveren via 024 64 17384

Welkom bij Wereldtapas Het Verlangen

Tapas kennen we als klein Spaans borrelhapje. De tapa is oorspronkelijk ook een tussendoortje. Ze worden steeds vaker gegeten als maaltijd. Bij Wereldtapas Het Verlangen serveren wij de lekkerste tapas vanuit de hele wereld. Op ons krijtbord staat elke maand een land centraal met de lekkerste gerechten.

Het eten van tapas is meer dan een maaltijd. Het wordt beschouwd als een manier van leven, een sociale activiteit, en een manier voor mensen om samen bij te praten, te lachen en te genieten van een verscheidenheid aan kleine hapjes. Ook bij Het Verlangen draait het om gezelligheid. Geniet van een avond uit met vrienden, familie of collega’s! Onze tapas gerechten zijn wat groter dan u misschien gewend bent. Bij Het Verlangen kunt u de gerechten delen met uw gezelschap. Zo proeft u vele verschillende tapas en smaken.

Grote gezelschappen raden wij altijd aan om gebruik te maken van ons onbeperkte verrassingsmenu. Ook als u met z’n tweetjes komt eten, is dit een leuke manier om kennis te maken met onze tapas. Uw wensen of allergieën kunt u aangeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Natuurlijk kunt u ook zelf uw gerechten uitkiezen. U kiest dan 2 gerechten per ronde. En u bepaalt het aantal rondes. U heeft de keuze uit alle tapas gerechten van onze kaart.

 

Wist u dat:

Wij ook uw catering kunnen verzorgen? Informeer eens naar onze mogelijkheden.

Wij ook cadeaubonnen verkopen voor ieder gewenst bedrag? Deze zijn ook in te leveren bij Meneer Smit, De Leurse Hof en Restaurant Vesta.